Untitled 4

#JOI, începând cu ora 19:30.
Te așteptăm la #cafeneauaveche9, cu muzică live și preparate gustoase!
 (rezervari la nr afisat mai jos- INTRAREA LIBERA)
📍 Strada Covaci, nr. 16, Centrul Vechi
☎️ 0312295273

the singer band cafeneaua veche 9
1 decembrie 2023 cafeneaua veche 9

🇷🇴 Sărbătorim Ziua Națională la #CafeneauaVeche9!
Te așteptăm pe 1 Decembrie cu muzică live, delicii culinare și multă voie bună. Vedeta meniului nostru special este fasolea, alături de țuică fiartă din partea casei și multe alte surprize culinare. Vino să te bucuri alături de noi de o zi memorabilă!
Rezervă-ți locul acum la ☎️ 031 229 52 73!
#ZiuaNațională #1Decembrie

revelion 2024 mecaind ulmeni

🎉 Petrecerea de Revelion este aproape și suntem gata să vă facem sărbătoarea de Anul Nou una de neuitat! 🥂


🍾 Vă așteaptă un meniu festiv, open bar nelimitat și muzică live pentru o noapte plină de distracție!


💑 Cuplurile care au avut evenimente la noi în 2023 beneficiază de un discount de 30%, iar cei mici sub 14 ani primesc o reducere specială de 50%.


🎁 Și pentru a captura aceste momente speciale, vă pregătim o oglindă magică pentru amintiri de neuitat!


Sună tentant? Rezervările se fac la 0729077030. Haideți să dăm startul noului an într-un mod memorabil! 🎊✨


🎶 Plus, vă veți distra alături de formația The Singer Band (Radu 'The Singer' & Dan Ciolacu)! 🎵🎤

caneneaua veche 9 1 ianuarie 2024

Cea mai mare dorinta este sa oferim oamenilor din experienta noastra muzicala, dobandita in timpul evenimentelor mari din viata lor. Sa fim pe scena in fata dumneavoastra, sa va cantam si sa vedem bucuria pe fetele invitatilor, este cea mai mare satisfactie a noastra. De aceea, suntem intr-o continua si intensa pregatire a repertoriului muzical, prezentandu-ne in fata dumneavoastra si a invitatilor pe o scena frumos organizata, cu un show de lumini si cu o energie pozitiva.

Recenziile de pe Google

"Viata in doi incepe si cu noi"

nunta

Ceea ce știm cu siguranță este că fiecare dintre dumneavoastră dorește ca evenimentul (nunta, cununie, botez, petrecere privată, petrecere corporate, etc.) pe care îl organizează să fie unul perfect. Și este normal să fie așa. Iar cel mai important ingredient al unei petreceri reușite este însăși muzica. Spunem noi românii că, "dacă la o nuntă, muzica și vinul sunt bune, atunci totul merge strună". Iar dacă muzica mai este și "live", atunci totul este perfect. De ce? Pentru că într-adevăr, dacă ai la petrecerea ta o trupă bună de muzică și una sau două voci frumoase, se poate garanta un spectacol pe măsură.

Este adevărat că, uneori, determinați de anumite conjuncturi, experiențe sau opinii ale apropiaților, apelăm și la varianta unui DJ, care, funcție de profesionalismul său şi preferinţele organizatorilor / invitaţilor, poate realiza un eveniment muzical de succes. Însă eu rămân la opinia că atmosfera unei petreceri este cel mai bine întreținută de către o trupă / formație de muzică live, interacțiunea dintre invitați și aceasta fiind cu totul alta, evitându-se acele momente anoste și total neplăcute, în care nimeni nu iese la dans, sau danseaza sfios, pastrându-și cuminţei locul într-un cerc format într-o laterală a ringului de dans. Ei bine, cu siguranță nu vrem asta tocmai la petrecerea noastră. Iar dacă ne vom gândi că mai salvăm ceva la buget prin alegerea celei mai ieftine variante, s-ar putea să nu luăm în calcul alte pierderi ce țin de buna dispoziţie a invitaţilor, care, pâna la urmă, dacă sunt mulţumiţi şi se distrează, sunt cei care dau sarea şi piperul petrecerii.

the singer ghica tei

Tocmai acesta este motivul pentru care oferta The Singer Band vizează exclusiv latura muzicală a unei petreceri, pentru care există diferite variante şi formate, în funcţie de buget, de tipul evenimentului şi/sau preferinţe muzicale, pachetele "integrate" de genul ... ursitoare, dansatori, fum, DJ, foto şi video, plus alte avantaje "la pachet", fiind lăsate în seama altor profesionişti, colaboratori ai noștri.

Pentru a solicita informatii cu privire la pachetele muzicale, oferta de preț, precum si orice alte aspecte referitoare la conditiile de colaborare, vă rugăm să ne transmiteți un email  sau să apelati unul din numerele de telefon afisate. Vom răspunde cu drag la orice întrebare. 

Vă multumim!

  • Radu The-Singer +40720 305 695
  • Dan Ciolacu +40723 976 546